elfelejtett jelszó

Ügyvezetői utasítás

Ügyvezetői utasítás

2020. október 5.

ÜGYVEZETŐI UTASÍTÁS

az Ügyfeleinket és Munkatársainkat érintő, koronavírussal kapcsolatos intézkedésekkel összefüggésben

 

Ügyfeleink, biztosításközvetítő és irodai kollégáink egészségének a védelme számunkra kiemelt fontossággal bír, így – az újra növekvő hazai koronavírusos esetszámokra tekintettel, – az MIC Kft. ügyvezetése az iroda nyitvatartása és a zavartalan ügyintézés biztosítása mellett, az alábbi intézkedéseket hozza meg annak érdekében, hogy mind munkavállalói, mind pedig szerződött partnerei számára biztosítani tudja az egészséges munkafeltételeket.

 

Kérjük kedves Munkatársainkat, hogy minimalizálják a személyes ügyintézést. Ügyei intézéséhez kérjük részesítse előnyben inkább a postai utat, elektronikus csatornát (e-mail), vagy a telefonos ügyintézési lehetőséget, és csak valóban indokolt esetben keresse fel személyesen irodánkat. Ugyanezt kérjük kedves Ügyfeleinktől is.

 

Amennyiben az irodai ügyintézés elkerülhetetlen, és személyes ügyintézésre kerül sor, úgy az alábbiakat kérjük kedves Ügyfeleinktől és Munkatársainktól is:

Kérjük, ha betegnek érzi magát, vagy a családjában van beteg, vagy az elmúlt 14 napban külföldön járt, vagy olyan személlyel találkozott, akinek időközben pozitív lett a COVID-tesztje, semmiképpen ne keresse fel személyesen az MIC Kft. irodáját, ne vegyen részt a társaság rendezvényein.

Kérjük továbbá kedves Munkatársainkat és Ügyfeleinket, hogy irodánk személyes felkeresése esetén szíveskedjenek betartani az Operatív Törzs higiéniai ajánlásait és mindenkori egészségvédelmi rendelkezéseit, úgy, mint a szociális távolságtartást, valamint az általános higiénés szabályokat: gyakori kézmosás, illetve a kihelyezett kézfertőtlenítőszerek használatát. Ez különösen érvényes a mellékhelyiség használatra. 

Kérjük, a korábbi megszokott üdvözlési formák alkalmazásától – mint kézfogás, ill. puszi – a továbbiakban is tekintsenek el.

Irodai kollegákkal történő ügyintézéskor egyidejűleg maximum annyi ügyintézésre váró személy tartózkodhat az adott irodahelyiségben, amennyi munkaállomás ott működik.  

 

Budapest, 2020.10.01.

 

Günter Franz Forstner

Ügyvezető

MIC Kft.