elfelejtett jelszó

GRAWE applikáció

GRAWE applikáció

2021. december 2.

Tisztelt Partnerünk!

 

A GRAWE Életbiztosító Zrt. év végével frissítette a GRAWE Partner applikációt: a szokásos évváltás miatti frissítés mellett a termékismertetők szövegezése is változott.

 

Szokásos évváltás miatti frissítés

 

  • az applikáció már 2022-ből vonja le a születési évet, azaz ezt követően pl. egy 1975-ben született biztosítottra 47 éves kort fog számolni (2022-1975 = 47 év);

 

Termékismertető szövegezésének változása

 

A Magyar Nemzeti Bank a helyszíni vizsgálatát követően kérte a termékismertető szövegezésének megváltoztatását, azzal a céllal, hogy a termékismertetőben leírtak legyenek összhangban az igényfelmérő dokumentumban megjelölt válaszokkal. A Biztosító a termékismertetőt ennek megfelelően kiegészítette egy személyre szóló indokló résszel, amely terméktípusonként eltérő szövegezést tartalmaz.

 

A mai naptól elérhetőek az alábbi linkeken az applikáció asztali verziója és a webes kalkulátor, továbbá a mobiltelefonjaikra a frissítést letölthetik, androidos telefonok esetében a Google Play áruházból, iPhone esetében az Apple Store-ból.    

 

Az asztali verzió linkje: https://grawepartner.com/download/GRAWE-Partner-win.exe

 

A webes elérés nem változott: https://grawepartner.com/app/

 

A applikáció új verziószáma 11, kérjük győződjenek meg arról hogy az új, frissített programot használják-e a kalkulációk készítésekor továbbá kérjük a fenti változásokról munkatársaikat értesítsék!

 

Köszönjük,

 

MIC Iroda